Jobba hos oss

Är det dig vi söker?

Vi har i 40 år levererat belysningslösningar med tidlös design och hög kvalitet – till offentliga byggnader, flygplatser, parker, skolor och företag. Vi arbetar utifrån en princip om enkelhet i design, material och funktion.

Vi behöver nu utöka vår kundtjänst med en medarbetare som kommer att arbeta med order/inköp, kundservice och försäljning.

Du kommer till exempel att:

  • Registrera order i vårt administrativa system Pyramid.
  • Göra inköp och därmed ha mycket kontakt med våra leverantörer i huvudsakligen Danmark, Tyskland och Italien.
  • Besvara inkommande samtal och mejl från våra kunder.

Andra arbetsuppgifter är allt som förekommer på ett mindre företag. Från att svara i telefon till att ta hand om de kunder som besöker vårt kontor och vår utställning i det kreativa området Telefonplan.

Tjänsten passar dig som tycker administration, service, belysning och sälj är spännande och söker ett långsiktigt arbete i ett designorienterat företag! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med orderhantering. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av det administrativa systemet Pyramid.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb tillsammans med ett sammansvetsat gäng i en positiv arbetsmiljö. Hos oss blir du inte bara en i mängden utan en viktig pusselbit i företagets framtida utveckling. Du får även Rikskortet för lunch och betalt träningskort.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och att presentera oss närmare under rekryteringsprocessen. Skicka din ansökan redan idag till jobb@foxbelysning.se

Urvalet kommer ske löpande.

Fox Belysning

Vårt kontor är i Tellusgången på Telefonplan. Här samlas idag många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Men även många andra företag som uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren. Den kreativa miljön – med sin sköna mix av kontorsarbete, Konstfack-studenter, boende och besökare – gör det lätt att trivas här.