Jobba hos oss

För tillfället finns inga lediga tjänster!

Tidigare annons tillsatt av Kenth Pettersson:
Fox Belysning söker Säljare inom Väg/Gatubelysning!

Fox Belysning möter framtiden och behöver nu förstärka organisationen med en säljare.
Rollen innebär fullt fokus på väg-och gatubelysning, en spännande satsning där rätt person tar ansvaret för dessa delar.
Arbetsuppgifter: Din uppgift blir att marknadsföra och sälja våra produkter. Våra kunder är främst energi och elbolag, samt beslutsfattare på Sveriges alla kommuner. Du är den som knyter värdefulla kontakter med kunderna.  Att vara säljare hos oss innebär att du arbetar självständigt med att driva processerna framåt, vilket är ett krävande, men också utvecklande arbete.

Kvalifikationer: Du är kvalitetsmedveten. För dig är kvalitet inte bara funktion och design, utan omfattar även personliga egenskaper – det sätt du bemöter andra människor på. Du har goda tekniska kunskaper inom belysning, gärna med elteknisk bakgrund. Goda IT och språkkunskaper talar till din fördel.  Finns du i branschen redan och har tidigare erfarenhet av väg och gatubelysning är det naturligtvis meriterande.

Fox Belysning erbjuder:

  • Ett spännande och designorienterat jobb
  • Attraktiva produkter
  • En grundlig introduktion
  • En ”firma” i fantastisk utveckling
  • Allt tänkbart stöd från dina arbetskamrater
  • En fast lön som motsvarar ställda krav

 

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Har du frågor slå Moa Ekerhed en signal på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se.
Varmt välkommen med din ansökan!