Jobba hos oss!

9 mars, 2022

Fox Belysning söker säljare/ljuskonsult till södra Sverige

Vi arbetar utifrån en princip om enkelhet i design, material och funktion. I kraft av sin enkelhet och materialval förstärker våra produkter det design- och kvalitetsmässiga uttrycket på en byggnad eller ett inredningsprojekt. Ljus hjälper oss att uppfatta och uppleva alla utrymmen runt oss, men våra produkter skall också vara fina att se på under dagen då de inte lyser. Vi brukar kalla det för att de skall tåla ögats slitage. Målet är fortsatt expansion och framtiden ser positiv ut för företaget.

I rollen som säljare/ljuskonsult har du en viktig uppgift i att hitta balansen mellan att vårda relationerna med gamla kunder och hitta nya kunder. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen och bearbetar målmedvetet och med långsiktiga ambitioner både nya och befintliga kunder. Du kommer främst att möta elkonsulter, arkitekter, ljusdesigners samt elinstallatörer. Det är av stor vikt att du har förmågan att planera din tid och få in allt som behöver göras för att skapa en effektiv försäljningsprocess. Det ingår även att hålla produktutbildningar och andra föredrag för mindre och större grupper så du bör trivas att prata inför människor. Du ska på ett professionellt och övertygande sätt presentera produkten.

Vi söker dig som kanske har 5 års erfarenhet inom försäljning B2B.

DINA KVALIFIKATIONER:  Självklart har du den tekniska bakgrunden. Kanske känner du kundkretsen redan idag, men det är inget krav. Du är kvalitetsmedveten. För dig är kvalitet inte bara funktion utan också form och design. Du har säljerfarenhet, tycker om att arbeta självständigt och vill se resultat av dina insatser. Framför allt är du inte rädd för att ställa upp även när tiden är knapp. För dig är service varken något nödvändigt ont eller ett modeord, utan en fråga om självklar hjälpsamhet. Det är en förutsättning för allt samarbete – inte minst säljarbete.

Du erbjuds en spännande möjlighet att komma in i ett expansivt bolag med ett starkt varumärke på proffsmarknaden.

Sänd in din ansökan redan idag till: jobb@foxbelysning.se